MD CARS

Import en export van autos

Waarom MD Car Imports voordelig is?:

Omdat wij een import service aanbieden en geen verkopende partij zijn, zoals vele import bedrijven! Hebben wij om deze simpele reden geen Fee of Marge op de gemaakte kosten zoals:

  • aankoopsbedrag;
  • Transport/verscheping;
  • verzekering;

In tegenstelling tot andere Importeurs vragen wij dus alleen Handelingskosten van € 1.000,- exclusief BTW voor onze complete import service.
Wij kunnen natuurlijk ook het kenteken proces voor u verzorgen, Aangezien wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij dit voor u geheel verzorgen.

Bent u geinterreseerd om een USA import auto kunt u altijd contact met ons opnemen en de mogelijkheden bespreken. Heeft u zelf al een auto gevonden en de nodige research gedaan, dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor het importeren van uw auto.

Vrijblijvende Offerte:
Hierin zullen we een kosten berekening maken voor het importeren van uw auto.
U zult voor deze offerte zelf de research moeten hebben gedaan en alle verplichte velden invullen.

Begroting:
Wij zullen voor u de nodige research doen, en zo de kosten bereken voor een auto die u graag wil kopen. maar nog geen specifiek voertuig kan aangeven. Deze begroting kost € 75,- incl BTW.

Zoekopdracht:
Met deze zoekopdracht zullen wij een x aantal auto’s inclusief begrotingen aanbieden, wij zullen zoeken naar de auto die het best matcht met de wensen en voorkeuren die u als opdrachtgever aan ons geeft. Deze zoekopdracht kost € 125,- inc. BTW.

De betalingen van bovenstaande opdrachten kunnen snel en veilig via onze Ideal betalingen voldaan worden.